GARANȚIE

Toate bunurile comercializate de catre magazinul DecoPrim, cu excepția celor bunuri resigilate, beneficiază de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorului. Bunurile sunt noi (excepţie bunurile resigilate), în ambalajele şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

În cazul bunurilor vândute şi livrate de magazinul DecoPrim, certificatele de garanţie reprezintă bonul de plată care nu depășește termenul de 12 luni de la momentul achiziției.

În cazul bunurilor vândute şi livrate de magazinul DecoPrim, cumpărătorul va primi pentru fiecare bun, care beneficiază de garanție, bonul de plată care și reprezintă certificatul de garanţie. Compania DecoPrim își asumă responsabilitatea centrului de service care asigură reparaţiile pe durata termenului de garanţie.

În cazul unui defect, bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la adresa magazinului nostru, str. Petricani 17/5. Acest centru autorizat va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

       RETUR ȘI SCHIMB

În caz de refuz, cumpărătorul trebuie să returneze marfa comandată în magazinul DecoPrim pe cont propriu și pe cheltuială proprie la adresa: Chisinau, str. Petricani 17/5 (showroom și depozit DecoPrim).

Cumpărătorul are dreptul de a refuza oricând bunurile comandate înainte de a le primi; sau dupa primirea mărfii – în termen de 14 zile, prin prezentarea bonului de vânzare sau a facturii fiscale. De asemenea, în termen de 14 zile de la data primirii comenzii, clientul are dreptul de a schimba un produs de bună calitate cu un produs similar dacă produsul specificat nu i se potrivea cumpărătorului ca formă, mărime, stil, culoare, dimensiune sau configurație.

Pentru returnarea bunurilor trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • Mărfurile pot fi acceptate dacă cumpărătorul prezintă bon de vânzare sau factură fiscală.
  • Produsul nu are urme de utilizare: zgârieturi, așchii, tăieturi, alte daune; proprietățile sale de consum nu sunt încălcate.
  • Se păstrează setul complet de mărfuri, etichete, instrucțiuni (dacă sunt furnizate) și marcajele din fabrică.

 În cazul în care conditiile enumerate mai sus nu sunt îndeplinite, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza acceptarea bunurilor.