Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestor Termeni și condiții și orice modificări aduse site-ului www.decoprim.md fără notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor termeni.

1. Definiții În interesul prezentului regulament, următorii termeni sunt definiți după cum urmează: beneficiar – persoanele fizice sau juridice care comandă pe site-ul www.decoprim.md; produse – bunuri care urmează să fie achiziționate de beneficiar de la furnizor; ordinul – o formă electronică de comunicare între beneficiar și furnizor, prin care furnizorul își dă consimțământul pentru livrarea produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord să plătească valoarea produselor comandate; contract – o comandă confirmată și validată de către vânzător.

2. Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt în întregime deținute de compania Decoprim și nu pot fi copiate sau utilizate fără permisiunea scrisă a proprietarului. Persoanele care accesează acest site au dreptul să vizualizeze întregul conținut și să insereze linkuri către acest site pe alte site-uri comerciale sau de publicitate. Decoprim își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au un comportament inadecvat sau un limbaj necivilizat și agresiv.

3. Obligațiile dvs. de înregistrare Pentru a putea cumpăra de pe www.decoprim.md, trebuie să introduceți datele dvs. pe site-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, exacte, curente și complete despre dvs. Dacă considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciului, pentru o perioadă fixă ​​sau nedeterminată, fără o notificare prealabilă.